Nyheter från Infotiv

”Varje uppdrag blir en byggsten för min framtid”

På Infotiv är det våra medarbetare som är vår allra största tillgång. Men hur är det att vara en ”Infotivare”? Vad utmärker företaget som arbetsgivare? Vad är nerven och själen och vad är det som får alla att må bra på jobbet? Vi har pratat med de som vet bäst – våra medarbetare. Läs om vad teknikinformatören och den hängivna båtmänniskan David Rask tycker om livet som konsult på Infotiv.

Läs mer

”Här kan jag utveckla min kompetens och erfarenhet”

På Infotiv är det våra medarbetare som är vår allra största tillgång. Men hur är det att vara en ”Infotivare”? Vad utmärker företaget som arbetsgivare? Vad är nerven och själen och vad är det som får alla att må bra på jobbet? Vi har pratat med de som vet bäst – våra medarbetare. Läs om vad teknikinformatören och den nyblivna mamman Susanna Ernebro tycker om livet som konsult på Infotiv.

Läs mer

Infotivs solkraftsdrivna båt kartlägger havet autonomt.

Hur ser framtiden ut för autonoma fordon på havet? Det är en fråga som Infotiv Embedded Systems och de båda chalmersstudenterna Niels Jonsson och Josef Vernersson hjälper till att besvara genom att bygga en solcellsdriven båtprototyp i samarbete med Infotiv. Den här typen av fordon kan i framtiden användas för att samla in data om havet. 

Läs mer

Science! by Infotiv

Welcome to a seminar evening on the topic "Electric Vehicle Charging" at Infotiv the 28th of August. Our popular seminar series ”Science by Infotiv” continues and we will kick-start the fall with the exciting and relevant topic "Charging of Electric Vehicles". Afterwards you are invited to relax and mingle with some finger food and drinks. Start of the autumn in an educational and fun way by signing up today!

Läs mer

Infotiv sponsrar Mercy Ships och besöker Maritime Innovation Forum

Om du är allvarligt sjuk, men det tar fem dagar att ta sig till läkaren, vad ska du göra då? Så ser verkligheten tyvärr ut för många av våra medmänniskor runt om i världen. Därför sponsrar Infotiv Mercy Ships. Mercy Ships har - som namnet antyder - världens största civila sjukhusfartyg, fullt utrustat för att klara nästan all slags sjukvård. 

Läs mer

Infotiv sponsrar nattvandrarna

Organisationen Nattvandrarna har en viktig funktion i vårt samhälle. Bland unga som rör sig ute på kvällar och nätter  fungerar man som vuxna förebilder och erbjuder medmänskligt stöd och social trygghet.

Läs mer